Masturbuotis dar 14 metų žurnalistui pasiūlęs Italijos futbolo rinktinės treneris po dienos suskubo atsiprašinėti

2024 m. birželio 26 d. 18:58
Lrytas.lt
Video
Nervai ir išsakyti negražūs žodžiai Italijos futbolo rinktinės treneriui Luciano Spalletti ne tik vos nekainavo galingo skandalo namuose, bet ir teismų dėl įžeidimo. Galiausiai L.Spalletti buvo priverstas atsiprašinėti už savo žodžius, o viską kontroliavo Italijos futbolo federacija. Italų strategas pratrūko spaudos konferencijoje po komandos akistatos su Kroatija, kuri baigėsi 1:1.
Daugiau nuotraukų (1)
Italų rinktinė daugiau kaip 40 minučių siekė išlyginti rezultatą, kuris leistų komandai užimti grupėje antrąją vietą ir tai ji padarė net 98 minutę.
Spaudos konferencijoje „Radijo 24“ žurnalistas Dario Ricci paklausė, ar dėl ne itin vykusios starto sudėtis nebuvo iš anksto susitarta tarp trenerio ir komandos, šis prapliupo itališkais keiksmais. Jam nepatiko tokia klausimo formuluotė ir vyras pradėjo moralizuoti ir įžeidinėti.
„Ką turi galvoje, sakydamas iš anksto buvo sutarta? Atrodo, kad kažkas tau apie tai pasakė! Ką tu pats manai? Kiek tau metų? 51? Taigi tu dar 14 metų turi masturbuotis, kol sulauksi mano metų – 65 metų. Man 65 metai. Aš visada kalbu su žaidėjais ir mes tariamės.
Ką turi omenyje sakydamas susitarėme? Jie tau tai pasakė, o tu nusprendėte tai pakartoti? Silpni yra tie, kurie nutekina informaciją. Jei kas nors nutekina vieša nepateikiamą informaciją, tai tas kažkas būtinai kenkia komandai. Aš kasdien kalbuosi su žaidėjais“, – sakė vyriausiasis Italijos rinktinės treneris.
L.Spalletti dar labiau įsiūtino ir kito žurnalisto klausimu, kai jis paklausė, ar specialistas baiminosi, kad Italija neprasimuš iš grupės.
„Koks čia klausimas? Ko aš turėčiau bijoti? Jei bijočiau, daryčiau tai, ką darote jūs, vyrukai, – tiesiog ateičiau čia ir žiūrėčiau rungtynes. Aš dirbčiau tavo darbą.
Nėra prasmės bijoti. Galėjau sumokėti už bilietą į šias rungtynes. Iš tikrųjų, man duoda juos nemokamai, nes dabar pažįstu tiek daug žmonių...
Nesityčiokite iš mūsų, kol mes nepralaimėjome. Toks elgesys nepriimtinas. Esu visada nusiminęs ir nusivylęs, jei pralaimime.Viską atiduodu savo šaliai, nes myliu žmones“, – skaldė malkas italas.
Tačiau žodžiai apie masturbaciją vos nekainavo Italijos rinktinės vedliui rimtų nemalonumų ir šis suskubo atsiprašinėti. D.Ricci trečiadienį paskelbė, kad L.Spalletti jam paskambino ir atsiprašė.
Sprendžiant visą šią situaciją dalyvavo Italijos futbolo federacijos prezidentas Gabriele'as Gravina.
Italija Europos čempionato aštuntfinalyje kausis su Šveicarija birželio 29-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.