Pasirodymą „Euro 2024“ baigusios Škotijos kapitonas liejo apmaudą: „Tiesiog baisu, esame sugniuždyti“

2024 m. birželio 24 d. 08:41
Lrytas.lt
Vilčių pakovoti dėl vietos aštuntfinalyje prieš Europos futbolo čempionatą neslėpusi Škotijos rinktinė liko paskutinėje A grupės pozicijoje. Sekmadienį vykusiame lemiamame mūšyje škotai 0:1 nusileido Vengrijos rinktinei ir prarado visus šansus žengti į kitą „Euro 2024“ etapą.
Daugiau nuotraukų (3)
Per trejas žaistas rungtynes Škotijos futbolo rinktinė iškovojo vos vieną tašką – be sekmadienio akistatos jie 1:5 nusileido Vokietijai ir 1:1 sužaidė lygiosiomis su Šveicarija.
Po pralaimėjimo Škotijos rinktinės kapitonas Andrew Robertsonas neslėpė nusivylimo.
„Jei atvirai, net neturiu ką pasakyti. Mes atidavėme viską, žinojome, kad galime laimėti rungtynes, bet varžovai mus „prigavo“ greitoje atakoje. Viskas galėjo susiklostyti kitaip, bet tai yra futbolas.
Pirmajame kėlinyje turėjome didelę kamuolio kontrolę, bet tuo nepasinaudojome, turėjome labiau atakuoti, pabandyti tai daryti daugiau. Privalėjome tą daryti, nes lygiųjų mums nebūtų užtekę.
Sunku. Tiesiog baisu. Visi vaikinai yra sugniuždyti. Noriu padėkoti mūsų sirgaliams. Atsiprašau, kad jus nuvylėme“, – samprotavo A.Robertsonas.
Po šių sekmadienio akistatų paaiškėjo galutinė A grupės komandų rikiuotė. Tiesioginius bilietus į aštuntfinalį nuskynė pirmąją vietą užėmusi Vokietija bei antroje vietoje likusi Šveicarija, trečioje vietoje liko Vengrija, ketvirtoje – Škotija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.