Anglijos futbolininkų kančias prieš Daniją stebėjo ir princas Williamas – teigė, kad tai ne pasaulio pabaiga

2024 m. birželio 23 d. 13:38
Lrytas.lt
Ketvirtadienį vykusių Europos futbolo čempionato rungtynių metu Anglijos rinktinė sulaukė neeilinio palaikymo. Frankfurto mieste vykusioje akistatoje prieš Daniją mačą gyvai stebėjo ir Velso princas Williamas, kuris yra pagrindinis Jungtinės Karalystės karaliaus sosto įpėdinis.
Daugiau nuotraukų (10)
Vis dėlto pergalės princas neišvydo – anglai sužaidė itin blankias rungtynes ir iškovojo tik tašką – dvikova baigėsi lygiosiomis 1:1.
Po rungtynių daugelis Anglijos rinktinės žaidėjų bei treneris Garethas Southgate'as už tokį pasirodymą sulaukė futbolo bendruomenės kritikos, o princas Williamas nusprendė padrąsinti pergalės neiškovojusią ekipą.
Apie tai prakalbo Anglijos rinktinės vidurio puolėjas Adamas Whartonas, kuris pridūrė, kad princas po rungtynių užsuko į Anglijos rinktinės drabužinę.
„Jis bandė mus nudžiuginti. Jis sakė, kad tai ne pasaulio pabaiga“, – teigė futbolininkas.
Anglijos futbolo rinktinė kol kas savo sąskaitoje per dvejas sužaistas rungtynes turi keturis taškus. Grupių etapą anglai užbaigs birželio 25 dieną akistatoje prieš Slovėniją.
Į kitą etapą tiesiogiai keliaus dvi geriausiai pogrupyje pasirodžiusios komandos.
Vilčių nepraras ir trečioje pozicijoje likusi rinktinė, tiesa, jai gali išlikti grėsmė atsidurti už atkrintamųjų varžybų borto, nes jos rezultatai bus lyginami su kitų grupių trečiose vietose likusiomis ekipomis (pateks keturios geriausios trečiąją vietą užėmusios šešių grupių komandos).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.