Projektas „Michaelas Jordanas“ – „Nike“ ruošiasi J. Bellinghamą padaryti naujuoju kompanijos veidu

2024 m. birželio 22 d. 16:03
Lrytas.lt
„Nike“ tikisi Anglijos futbolo žvaigždę Jude'ą Bellinghamą paversti naujuoju Michaelu Jordanu su unikaliu logotipu, kuriame pavaizduotas jo ikoniškas įvarčio šventimas.
Daugiau nuotraukų (1)
NBA legenda M.Jordanas savo karjeros metu greitai tapo „Nike“ gamintojo veidu, o įmonė jam patikėjo „Air Jordan“ liniją, kuri yra viršijusi pardavimus už 5 mlrd. JAV dolerių.
„Nike“ neseniai prsiviliojo Madrido „Real“ saugą iš „Adidas“ prekės ženklo. Skelbiama, jog 20-mečiui bus suteikti vardiniai bateliai, kuriuos puoštų logotipas, kuriame spindėtų J.Bellinghamas švenčiantis įvartį.
20-mečio įvarčio šventimas tapo ikonišku. Futbolininkas po tikslaus smūgio visados atsistoja prieš sirgalius ir ištiesia rankas į šonus.
Manoma, kad toks logotipas galėtų tapti toks pat atpažįstamas ir prestižinis, kaip M.Jordano „Jumpman“ logotipas.
Teigiama, kad J.Bellinghamo sprendimas paženklinti savo vardą prekės ženklu, kartu užtikrinant teises į atvaizdą, jam atnešė apie 2,5 mln. svarų sterlingų.
„Daily Mail“ teigia, kad susijungimas su „Nike“ galėtų lemti tai, kad jaunasis futbolo talentas aplenks Anglijos legendą Davidą Beckhamą pagal uždirbtus pinigus iš kontrakto.
Prekės ženklų ir kultūros ekspertas Nickas Ede'as kalbėdamas su „Daily Mail“ teigė, jog anglo sėkmė šioje sferoje neišvengiama.
„Negalėjo būti nieko geriau. Jude'as Bellinghamas buvo pristatytas tarptautiniu mastu, kaip Kim Kardashian populiariausio apatinio trikotažo prekės ženklo „Skims“ veidas ir kūnas, o vėliau nuostabiai startavo Europos čempionate su Anglijos rinktine.
Jis turi didžiulį 33 milijonus sekėjų „Instagram“ tinkle, supermodelio sudėjimą ir merginą modelį – visų žvilgsniai bus nukreipti į jį.
Jude'as yra rinkodaros svajonė, o gerbėjai jį myli. Jam tik 20 metų, o pasaulis tiesiogine prasme yra po jo kojomis. Jis jau gali ruoštis tapti naujuoju Beckhamu. Prekės ženklams veržiantis dirbti su juo, garantuota auksinė ateitis. Jis turi visus reikiamus įgūdžius ir gerbėjus, kad galėtų tapti kitu Michaelu Jordanu“, – tikino N.Ede‘as.
Visgi, šiuo metu J.Bellinghamas yra susikoncentravęs tikrai ne į savo sekėjus ir kontraktą su „Nike“.
Saugas su Anglijos rinktine siekia triumfuoti Europos futbolo čempionate. Pirmose rungtynėse anglai 1:0 pranoko Serbijos komandą, o vienintelį įvartį pelnė būtent J.Bellinghamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.