Trauma neišgąsdins? K. Mbappe gali sugrįžti jau artėjančiose rungtynėse

Prancūzijos futbolo rinktinės lyderis Kylianas Mbappe nepaisant lūžusios nosies gali sugrįžti į aikštę jau artėjančiose Europos čempionato rungtynėse prieš Nyderlandus.

Kylianas Mbappe.<br>EPA-ELTA nuotr.
Kylianas Mbappe.<br>EPA-ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 20, 2024, 2:32 PM

Puolėjas trečiadienį turėjo atlikti papildomus lūžusios nosies tyrimus, siekiant nustatyti tikrąjį traumos mastą, o rinktinės treneris Didieras Deschamps‘as atskleidė, kad K.Mbappe teks operuotis.

Tačiau pasak „L'Equipe“, Madrido „Real“ puolėjas jau trečiadienį grįžo į treniruotę trečiadienį, nors ir sportavo individualiai.

Negana to, pats K.Mbappe ir oficiali Prancūzijos rinktinė socialiniuose tinkluose paskelbė užslėptas žinutes, dėl kurių galima pagalvoti apie prancūzo pasirodymą jau sekančiose rungtynėse.

Futbolininkas socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalino dviem nuotraukomis su prierašu: „Be rizikos nėra pergalių“.

Tuo tarpu Prancūzijos rinktinė „X“ tinkle pasidalino žaidėjo, sėdinčio aikštės viduryje, nuotrauka ir pridėjo smėlio laikrodžio jaustuką.

Čempionatą pergale 1:0 prieš austrus pradėję prancūzai susidūrė ir su daugiau problemų.

Pasak žurnalisto Fabrice'o Hawkinso, 26-erių „AC Milan“ gynėjas Theo Hernandezas praleido trečiadienio treniruotę dėl raumenų skausmo sėdmenų srityje.

Th.Hernandezas treniravosi atskirai nuo likusios komandos, daugiausia dirbdamas ant dviračio. Tai kelia daugybė klausimų dėl jo galimybės dalyvauti būsimose Prancūzijos rungtynėse prieš Nyderlandus penktadienį.

„L'Equipe“ skelbia, jog su problemomis susidūrė ir abu vidurio gynėjai – Williamas Saliba ir Dayotas Upamecano, kurie taip pat praleido paskutinę treniruotę.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.