Neįtikėtina istorija: Cristano Ronaldo pats lipo per krūmus gerbėjams pasirašyti autografus

2024 m. birželio 20 d. 19:11
Lrytas.lt
Buvusi anglų „Manchester United“, ispanų Madrido „Real“ ir italų Turino „Juventus“ žvaigždė 39-erių puolėjas Cristiano Ronaldo dabar yra retas svečias Europoje. Portugalas jau daugiau nei metus žaidžia Saudo Arabijoje vietiniame „Al-Nasr“ klube, todėl jo milijoninė gerbėjų armija beveik neturi galimybės su juo susitikti asmeniškai.
Daugiau nuotraukų (2)
Tačiau per 2024 metų Europos futbolo čempionatą Vokietijoje jo talento aistruoliams yra puiki proga pagaliau pamatyti Cristiano gyvai.
Tam, žinoma, išnaudojamos visos įmanomos galimybės – nuo ​​lankymosi viešose Portugalijos rinktinės treniruotėse iki žaidėjo paieškos visoje Vokietijoje.
Kartais „C.Ronaldo medžioklė“ vyksta ir ne pagal taisykles bei primena džiunglių įstatymą. Pirmąją „Euro 2024“ dieną Portugalijos nacionalinė ekipa surengė viešą treniruotę, kurioje apsilankė net 8 tūkst. sirgalių.
Tačiau įvykį aptemdė 12 žmonių, norinčių susitikti su Cristiano Ronaldo, įsiveržimas ant stadiono vejos, ieškant žvaigždės.
Vienam „laimingajam“ net pavyko apkabinti portugalą, bet tai truko vos kelias akimirkas – apsauga atplėšė įsiaudrinusį gerbėją nuo portugalo.
Tačiau po šio įvykio sulaukta kur kas taikesnės ir filmo vertos istorijos. Rungtynių su Čekija išvakarėse prie treniruočių aikštės nedidelė grupelė sirgalių surengė savotišką pasalą C.Ronaldo.
Trys gerbėjai laukė jo už tvoros ir tik naiviai tikėjosi susitikimo su žvaigžde, nes kitoje tvoros pusėję buvo ir krūmai, kurie buvo papildoma kliūtis siekiant pabendrauti su Cristiano.
Kaip nustebo laukiantieji, kai į šūksnius C.Ronaldo atsiliepė ir nekreipė dėmesio į krūmus – penkis kartus „Ballon d'Or“ laimėtojas prasibrovė per tankius krūmus, po to paėmė iš gerbėjų mobilųjį telefoną ir pasidarė su jaus visais asmenukę. Po to pasaulinė žvaigždė dalino savo autografus ir galiausiai nuėjo savo keliais ruoštis rungtynėms.
Tačiau tuo istorija nesibaigė. Praėjus porai dienų po to, kai žiniasklaida parašė apie C.Ronaldo ir jo veržimasi pro krūmus, vienas iš tų laimingųjų gerbėjų pasidalijo dar viena nuotrauka.
Paaiškėjo, kad žvaigždės gerbė9jas C.Ronaldo autografą pavertė tatuiruote, piešinį nukopijuodamas tiesiai iš autografo. Prisiminimas visam gyvenimui!
Europos čempionatas Vokietijoje portugalui C.Ronaldo yra šeštasis – tai pasaulio rekordas. Šiame Europos čempionate C.Ronaldo dar nėra pelnęs nė vieno įvarčio, o pirmoje akistatoje portugalai 2:1 įveikė čekus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.