Šiurpiau už rinktinės startą: Škotijos sirgaliai nakvynei buvo išsiųsti į apleistą siaubo rūsį

2024 m. birželio 18 d. 14:45
Lrytas.lt
Kiekviename Europos futbolo čempionate keliaujantys sirgaliai susiduria su bėda, kur apsigyventi, kuomet viešbučių kainos tampa kosminėmis. Ne išimtis tapo ir šis čempionatas Vokietijoje.
Daugiau nuotraukų (2)
Škotijos sirgalius Rory Bradley pasidalino nemalonia situacija, kaip jis ir 3 jo draugai buvo apgyvendinti apleistame rūsyje.
Škotas „X“ tinkle dalindamasis istorija teigė, kad iš pradžių „booking.com“ jiems suteikė kambarį su itin prastomis sąlygomis.
Futbolo sirgalius pasidalino nuotraukomis, kuriose matosi, kaip viena lova padaryta iš kartono dėžių ir yra apklijuota lipnia juosta, o kita sulūžusi ir atrodanti itin nehigieniškai.
Po trijų valandų pokalbių su agentūra, vaikinams pavyko susitarti, jog jų nakvynes kainą padengs „booking.com“. Škotai vidury nakties pasileido į kelionę per miestą link kitos nakvynės vietos, tačiau vaikinai liko dar labiau šokiruoti.
Futbolo sirgaliai atvyko į „apleistą medicinos įstaigą“ su ligoninės lovomis, pramonine įranga ir net didžiuliu kirviu.
„Mes atvykę į patalpas pastebėjome pramoninę įrangą, atviras chemines medžiagas, atvirus kabelius ir vamzdžius. Be viso to, buvo kirvis, kuris atrodė kaip kažkas iš siaubo filmo apie žudikus.
Mes praėjome likusią buveinę ir toliau radome pavojų po pavojaus, įskaitant patekimą į generatoriaus patalpą. Kitame nuosavybės gale jautėme rimtą drėgmės kvapą. Be to, buvo neįmanoma užrakinti lauko durų“, – savo istorija dalinosi R.Bradley.
Škotai ir vėl susisiekė su „booking.com“, tačiau pasak juo vienintelis būdas išspręsti problemą – sumokėti už naują vietą ir išrašyti sąskaitą faktūrą.
Po to, kai už kelionę sumokėjo 2000 svarų sterlingų, neįskaitant skrydžių ir išlaidų, grupė liko pasipiktinusi.
Tragiška patirtis viešbutyje futbolo sirgaliams galėjo sutapti su čempionato pradžia. Atidaromose rungtynėse škotai 1:5 nusileido vokiečiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.