Prieš turnyro startą – įkvepianti C. Ronaldo žinutė: „Kartu mes esame nesustabdomi“

2024 m. birželio 18 d. 17:50
Lrytas.lt
Futbolo legenda Cristiano Ronaldo antradienį su Portugalijos rinktine pradės savo žygį Europos čempionate, o puolėjas prieš startą pasidalino įkvepiančia žinute.
Daugiau nuotraukų (1)
Saudo Arabijos klubo „Al-Nassr“ žvaigždė antradienį pradės rekordinį – šeštąjį Europos čempionatą.
Prieš rungtynes su Čekijos rinktine C.Ronaldo asmeninėje „Instagram“ paskyroje pasidalijo vaizdo įrašų iš Portugalijos rungtynių, taip bandydamas motyvuoti savo komandos draugus bei sirgalius prieš 2024 metų Europos čempionatą.
„Portugalai, šiandien verčiame dar vieną naują puslapį savo istorijoje. Su malonumu prisimenu savo pirmąją dieną su nacionaline komanda – kelionę, kupiną iššūkių ir pergalių.
Dabar turiu garbės vėl stovėti kartu su čempionų komanda, kupina talento ir ryžto. Su visų jūsų palaikymu svajones paversime realybe. Kovokime kartu dėl dar vieno triumfo. Kartu mes esame nesustabdomi“, – motyvuojančiai rašė 39-erių futbolo žvaigždė.
Penkiskart geriausiu planetos futbolininku pripažintas portugalas Senojo žemyno varžybas pasitinka po sezono Saudo Arabijoje, kuriame per 45 rungtynes pelnė 44 įvarčius.
C.Ronaldo tai bus jau šeštasis Europos futbolo čempionatas. Dar nė vienas futbolininkas nėra tiek daug kartų rungtyniavęs Senojo žemyno varžybose.
Portugalas taip pat yra daugiausiai įvarčių Europos čempionatuose pelnęs futbolininkas. Puolėjas šiame turnyre yra pasižymėjęs net 14 kartų.
2016 metais C.Ronaldo kartu su Portugalijos rinktine tapo Europos čempionais. Debiutiniame, 2004 metų čempionate portugalai patyrė pralaimėjimą finale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.