Kontrolinių mačų gausoje – daugiausiai įvarčių pelnyta Portugalijoje

2024 m. birželio 5 d. 00:01
Lrytas.lt
Artėjant šių metų Europos futbolo čempionatui dalis nacionalinių rinktinių siekia sužaisti kuo daugiau kontrolinių mačų, o kitoms ekipoms tai puiki galimybė išbandyti savo jėgas su elitu. Antradienį Europoje buvo sužaistos septynios kontrolinės rungtynės.
Daugiau nuotraukų (1)
Europos čempionato Vokietijoje A grupėje žaisianti Šveicarija sudaužė Estijos rinktinę 4:0, o kita šios grupės dalyvė Vengrija išvykoje 1:2 nusileido Velsui. Įvarčių nepagailėta ir Portugalijoje, kur šios šalies ekipa net 4:2 įveikė suomius.
Portugalai antrojo kėlinio pradžioje pirmavo 3:0, tačiau viską apvertė 71 ir 76-ąją min. T.Pukki pelnyti du įvarčiai. Vis dėlto savo antrąjį įvartį mače 84 min. įmušė B. Fernandezas ir padėjo tašką akistatoje.
Čempionato E grupėje žaisianti Rumunija namie nesugebėjo įveikti Bulgarijos 0:0, o dviejų čempionato rinktinių mūšyje austrai 2:1 palaužė serbus. Dar vienoje poroje, kurios rinktinės varžysis Europos čempionate – italai ir turkai sužaidė 0:0.
Kontrolinių mačų rezultatai
Slovėnija – Armėnija 2:1
Šveicarija – Estija 4:0
Rumunija – Bulgarija 0:0
Portugalija – Suomija 4:2
Austrija – Serbija 2:1
Airija – Vengrija 2:1
Italija – Turkija 0:0

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.