Prisišnekėjo: „Barcelona“ svarsto atsisveikinti su Xavi dėl šio pasisakymų apie klubą

2024 m. gegužės 17 d. 16:44
Lrytas.lt
„Barcelona“ klubo vadovas Joanas Laporta planuoja atleisti futbolo komandos vyriausiąjį trenerį Xavi, po šio „netinkamų“ kalbų.
Daugiau nuotraukų (1)
Nesėkmingai sezoną pradėjęs Xavi jau šią žiemą buvo pareiškęs, jog vasarą paliks komandą, tačiau klubo prezidentas su tokia mintimi nesitaikė.
J.Laporta pradėjo įtikinėti Xavi, jog šis pasiliktų vyr. trenerio pareigose ir balandį buvo oficialiai pranešta, jog ispanas liks treniruoti komandą.
Visgi praėjus vos mėnesiui pats J.Laporta keičia nuomonę. RAC1 skelbia, jog prezidentas nusivylė pastaraisiais ispano pasisakymais.
Xavi teigia, jog „Barcelona“ klubas nebėra toks, koks buvo anksčiau ir sirgaliai privalo suprasti, jog dėl prastos ekonominės situacijos, jie negali tikėtis komandos sustiprėjimo.
„The Athletic“ praneša, kad „Barcelona“ valdyba liko įpykusi, jog buvo neįvertintos visos pastangos į komandą pasikviesti tokius žaidėjus kaip Robertas Lewandowski ar Rafinha.
Nepaisant to, kad Xavi sutartis galioja iki 2025 metų vasaros, manoma, jog su treneriu bus nutraukta sutartis.
Stratego treniruojama „Barcelona“ praėjusiame sezone tapo Ispanijos čempionais. Šiemet katalonai iškrito Čempionų lygos ketvirtfinalyje, o Ispanijos čempionate užima antrąją vietą.
BarcelonaXaviUEFA čempionų lyga
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.