Garsusis treneris F. Capello į miltus sumalė C. Ronaldo: „Elgiasi per daug įžūliai“

Ilgametis garsių Europos klubų bei Anglijos ir agresorės Rusijos futbolo rinktinių treneris italas Fabio Capello į miltus sumalė Portugalijos rinktinės kapitoną Cristiano Ronaldo dėl jo elgesio, pasitraukus iš Anglijos „Manchester United“ ekipos.

F.Capello.<br>"Reuters"
F.Capello.<br>"Reuters"
F.Capello.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
F.Capello.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 28, 2022, 6:05 PM

Legendiniam italų specialistui nepatiko, kaip penkiskart geriausiu pasaulio žaidėju pripažintas portugalas ieško naujo klubo, siūlydamas savo paslaugas įvairioms komandoms.

F.Cappelo savo nuomonę pareiškė interviu dienraščiui „Corriere Della Sera“. Buvusio „Milan“, Madrido „Real“, „Roma“, Turino „Juventus“ ir Anglijos rinktinės trenerio teigimu, C.Ronaldo pats kaltas dėl to, kad galiausiai pasirodė nereikalingas žinomiems klubams.

„Pats Crisitiano Ronaldo yra kaltas dėl to, kas nutiko. Tai yra gėda jo karjerai ir viskam, ką jis iki tol yra padaręs. Nėra jokių klausimų dėl šio puolėjo kokybiško žaidimo, bet C.Ronaldo dabar elgiasi per daug įžūliai.

Jis vaikščioja ir siūlosi klubams. O galiausiai neatsiranda nė vienos komandos, kuri būtų juo patikėjusi. Jis net ir nepasirašęs sutarties tapo sunkia našta bet kuriai komandai dėl savojo įžūlumo“, – situaciją komentavo F.Capello.

Kaip skelbia žiniasklaida, C.Ronaldo sutiko pasirašyti sutartį su vienu iš arabų klubų, o kontrakto vertė viršija 200 milijonų eurų. Portugalas buvo atleistas iš „Manchester United“ po to, kai viešai kritikavo vadovybę ir komandos draugus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.