Istorinio pasiekimo siekiantis H. Llorisas: „Mes daug kentėjome“

Hugo Llorisas pripažino, kad Prancūzijos rinktinė yra „išsekusi“ po sunkios pergalės prieš Maroką ir patekimo į antrąjį pasaulio čempionato finalą iš eilės.

 H. Llorisas<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 H. Llorisas<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2022, 5:00 PM

Prancūzijos komandai pusfinalis prieš Maroką, kurį laimėjo 2:0, toli gražu nebuvo lengvas. H.Llorisas kelis kartus nuostabiai gelbėjo komandą, iš o labiausiai įsiminė momentas, kuomet Jawado El Yamiq smūgiuotą kamuolį vartininkas nukreipė į virpstą.

Antrojo rungtynių kėlinio didžiąją dalį situaciją kontroliavo marokiečiai, o prancūzams teko dirbti gynyboje. Po pergalės H.Llorisas pripažino, kad varžybos paveikė visą Prancūzijos komandą.

„Mes daug kentėjome, aikštę palikome išsekę, bet patenkinti atliktu darbu, suteikiame sau auksinę galimybę įrašyti Prancūzijos komandą į futbolo istoriją, tai antrasis finalas per ketverius metus.

Buvome stiprūs, kentėjome, kai reikėjo, ne viskas buvo tobula. Sekmadienį turėsime atiduoti visas savo jėgas. Tai bus puikus finalas. Argentina yra puiki komanda, su žaidėju, palikusiu pėdsaką futbolo pasaulyje (red. – Lioneliu Messi), bet mes turime argumentų, kodėl galime laimėti“, – kalbėdamas su beIN Sports teigė vartininkas.

H.Llorisas stovi ant istorijos slenksčio ir gali tapti pirmuoju futbolininku, du kartus tapusiu savo pasaulio čempionu būnant rinktinės kapitonu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.