„Real“ jau gali ruošti šampaną: po „Barcelona“ nesėkmės iki titulo liko tik žingsnis

2022 m. balandžio 25 d. 00:08
Lrytas.lt
„Barcelona“ futbolo ekipa ir toliau neišlipa iš juodo periodo. Sekmadienį Xavi auklėtiniai patyrė antrąjį pralaimėjimą per trejas Ispanijos futbolo pirmenybių rungtynes.
Daugiau nuotraukų (1)
Šį kartą Katalonijos pasididžiavimas savo aikštėje 0:1 (0:1) nusileido „Rayo Vallecano“ futbolininkams. Tai buvo trečioji iš eilės „Barcelona“ nesėkmė „Camp Nou“ stadione (įskaitant UEFA Europos lygos dvikovą).
Ši „Rayo Vellecano“ pergalė turėjo pradžiuginti Madrido „Real“ sirgalius – jiems iki Ispanijos futbolo čempionų titulo liko vos vienas žingsnis.
Šiuo metu pirmaujančią „Real“ ir antroje vietoje esančią „Barcelona“ skiria 15 taškų, o iki sezono pabaigos liko sužaisti penkerias rungtynes. Tai reiškia, kad jau artimiausioje dvikovoje karališkasis klubas gali užsitikrinti Ispanijos futbolo pirmenybių sostą.
Tuo metu niūriame sekmadienyje Xavi kariauną 7-ąją akistatos minutę paskandino vienintelį dvikovos įvartį įmušęs Alvaro Garcia.
Akistatos pabaigoje netrūko emocijų bei apsistumdymų, o rungtynių arbitras prie antrojo kėlinio pridėjo net 11 papildomų minučių.
Vis dėlto per jas aikštės šeimininkams išsigelbėti nepavyko – „Barcelona“ patyrė eilinį nusivylimą šiame sezone.
 
Barcelona^InstantMadrido Real
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.