Neįtikėtinai tragiška istorija: Europos viduryje iš kalašnikovo sušaudytas futbolininkas

2018 m. rugsėjo 10 d. 16:55
Lrytas.lt
Prancūzijoje nušautas buvęs „Saint-Etienne“ futbolo klubo žaidėjas 19 metų Williamas Gomisas. Penkerius metus šio klubo aplinkoje treniravęsis žaidėjas po praėjusio sezono nepanoro pratęsti sutarties dar penkeriems metams ir planavo ieškotis kitos ekipos. Jis jau turėjo kelis pasiūlymus iš kitų Prancūzijos aukščiausios lygos komandų.
Daugiau nuotraukų (1)
Kaip pranešė policija, W.Gomisas nušautas automatiniu ginklu, o šalia nusikaltimo vietos rasta 24 gilzės, kaip spėjama, paleistos iš rusiško „Kalašnikov“ automato.
Nužudytas buvo ne tik futbolininkas, tačiau ir šalia automobilyje buvęs 14 metų berniukas.
Policijos pareigūnai gavo iš liudininkų informaciją, kad W.Gomisas važiavo automobiliu ir su juo susilygino kita tamsi mašina, kurioje sėdėjo vyrai, ant galvų užsimaukšlinę kapišonus. Jie pradėjo šaudyti į futbolininką, o po to staigiai pasišalino.
Tragiška žinia šeimą pasiekė vos tik palaidojus W.Gomiso jaunesnįjį brolį – jis buvo nužudytas prieš kelias savaites.
Prancūzijos policija mano, kad tai gali būti sąskaitų suvedinėjimas. Tačiau kas tai per sąskaitos ir ar turi kriminalinį atspalvį – nežinoma.
Pietryčių Prancūzijos Sent Etjeno meras pirmadienį paskelbė komendanto valandą visiems nepilnamečiams vaikams bei paprašė Vyriausybės pagalbos stipinant teisėsaugos pajėgas mieste.
MirtisFutbolas^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.