„Arsenal“ ir „Manchester City“ mušė 4 įvarčius ir išsiskyrė taikiai

2017 m. balandžio 2 d. 20:01
lrytas.lt ir eurofootball.lt inf
Daugiau nuotraukų (6)
Sekmadienį Anglijos „Premier“ lygoje sužaistos dar dvejos 30-ojo turo dvikovos.
Įdomiausia turo akistata įvyko „Emirates“ stadione, kur savo žiūrovų palaikoma Londono „Arsenal“ priėmė „Manchester City“ futbolininkus. Kaip ir buvo galima tikėtis įvarčių šioje dvikovoje netrūko, o po atkaklios kovos komandos pasidalino po tašką – klubai sužaidė 2:2
Rungtynės svečiams iš Mančesterio prasidėjo itn sėkmingai – Leroy'us Sane po Kevino De Bruyne perdavimo iš gilumos spurtavo link varžovų vartų ir „išmaudęs“ Davidą Ospiną išvedė „miestiečius“ į priekį.
Vis dėlto 40-ąją minutę „kanonieriams“ pavyko stabilizuoti situaciją, kai Theo Walcottas po neužtikrinto varžovų gynėjų žaidimo išlygino rezultatą.
Lygiu rezultatu „Emirates“ stadionas ilgai nepasidžiaugė – jau po dviejų minučių Sergio Aguero, gavęs kamuolį iš Davido Silvos, iš aštraus kampo pasiuntė kamuolį į varžovų ginamus vartus.
Antrajame kėlinyje „kanonieriai“ trauktis kur nebeturėjo, o Shkodranas Mustafi kėlinio pradžioje smūgiu galva dar kartą išlygino rungtynių rezultatą.
Per likusį laiką abi komandos vienas kitai bandė primesti sąlygas, žaidimas buvo atviras, tačiau trečiasis įvartis nei į vienos komandos vartus nekrito ir susitikimas baigėsi lygiosiomis.
„Manchester City“ po lygiųjų trečiąją poziciją užleido „Liverpool“ klubui, o „Arsenal“ su 51 tašku lieka šeštoje vietoje.
Anksčiau šią dieną įvykusi dvikova tarp „Swansea“ ir „Middlesbrough“ klubų baigėsi nulinėmis lygiosiomis.
Rezultatai:
„Arsenal“ 2 – 2 „Manchester City“ 5' [0 – 1] L. Sane 40' [1 – 1] T. Walcott 42' [1 – 2] S. Aguero 53' [2 – 2] S. Mustafi
„Swansea“ 0 – 0 “Middlesbrough“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.