Jamie Vardy „hat-trickas“ pražudė „Manchester City“

2016 m. gruodžio 10 d. 19:35
Daugiau nuotraukų (1)
Anglijos futbolo čempionate šeštadienį buvo žaidžiamos 15-ojo turo rungtynės.
Prastai sezoną pradėjusi „Leicester City“ ekipa sužibėjo rungtynėse savo aikštėje su „Manchester City“. Šeimininkai iškovojo pergalę 4:2 (3:0).
„Manchester City“ laivas nuskendo jau pirmojo kėlinio pradžioje. Vos prasidėjus mačui savo pirmąjį įvartį smeigė J. Vardy (3), netrukus skirtumą padvigubino A. Kingas (5).
Įpusėjus kėliniui J. Vardy dar kartą taikliai užbaigė ataką (20), na o trečiąjį savo įvartį jis pelnė baigiantis antrajam kėliniui (78).
Ilgiau nei pusantro kėlinio tylėję svečiai galiausiai du įvarčius pelnė mačo pabaigoje, tačiau jie komandos neišgelbėjo. Pasižymėjo A. Kolarovas (82) ir D. Nolito (90).
Londono „Arsenal“ klubas savo aikštėje 3:1 (1:1) nugalėjo „Stoke City“ komandą ir pakilo į pirmąją turnyro lentelės vietą.
Pirmąjį įvartį pelnė svečiai. Įpusėjus pirmajam kėliniui pasižymėjo C.Adamas (29), realizavęs 11 metrų baudinį. Tačiau pranašumu džiaugėsi neilgai.
Baigiantis pirmajam kėliniui rezultatą išlygino T.Walcottas (42), o antrajame kėlinyje pergalingus įvarčius pelnė M.Ozilas (49) ir A.Iwobi (78).
Po šios pergalės „Arsenal“ su 34 taškais pakilo į pirmąją vietą turnyro lentelėje. Tiesa, Londono „Chelsea“ turi tiek pat taškų ir yra žaidusi vieneriomis rungtynėmis mažiau.
Kiti rezultatai
„Watford“ – „Everton“ 3:2
„Burnley“ – „Bournemouth“ 3:2
„Hull City“ – „Crystal Palace“ 3:3
„Swansea“ – „Sunderland“ 3:0

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.