M.Zubas: „Dėl balos „Kruoja“ neturėtų ieškoti kaltų“

Ką pasakyti treneriui, kai nuo pergalės ir patekimo į šalies taurės pusfinalį jį skiria prie pat tuščių vartų smūgiuotą kamuolį sustabdžiusi bala? Pakruojo „Kruojos“ treneriui Aidui Dambrauskui po nesėkmės Vilniaus „Žalgiriui“ tai buvo sunki užduotis.

Nacionaliniai Lietuvos futbolo ypatumai - šalies taurės ketvirtfinalyje vartus nuo įvarčio apsaugo bala.<br>A.Padoros nuotr. iš archyvo
Nacionaliniai Lietuvos futbolo ypatumai - šalies taurės ketvirtfinalyje vartus nuo įvarčio apsaugo bala.<br>A.Padoros nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 7, 2013, 11:43 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:14 PM

„Manau, jei kamuolys nebūtų sustojęs baloje, būtume pirmavę 2:0 ir išsprendę užduotį“, – Žalgiris-vilnius.lt nuliūdęs neslėpė „Kruojos“ specialistas.

Jis savo auklėtiniams priekaištų neturėjo. Akivaizdu, kad nuo komandos tiesiog nusisuko Fortūna.

Kas kitas jei ne sėkmės trūkumas, kai į tuščius vartus spirtas kamuolys sustojo prieš pat vartus.

Tuo tarpu „Žalgirio“ vairininkas Marekas Zubas užjautė priešininkus, bet taip pat pridūrė, kad pakruojiečiai neturėtų nieko kaltinti.

„Varžovams nusisuko Fortūna dėl aikštės, bet tai jie turėjo pranašumą, o mums tokia aikštė buvo visiškai nauja“, – įsitikinęs vilniečiams vadovaujantis lenkas.

„Įsivaizduoju, kad „Kruojos“ žaidėjai labi nusivylę – jie juk turėjo šansą patekti į pusfinalį. Bet toks tas futbolas“, – pridūrė M.Zubas.

Strategas pažymėjo, kad pergalė LFF taurės ketvirtfinalyje Pakruojyje „Žalgiriui“ buvo būtina prieš paskutinę A lygos dvikovą šeštadienį, kurioje spręsis čempionų titulo likimas.

„Žalgirio“ saugas Rytis Leliūga įsitikinęs – viskas šeštadienį baigsis taip pat gerai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.