C. Ronaldo kelias vėl gali pasukti į „Manchester United“?

Cristiano Ronaldo nepatenkintas Madrido „Real“ stovykloje, o šias naujienas išgirdęs „Manchester United“ strategas Alexas Fergusonas ragina klubą vėl po savo sparnu priglausti ekstravagantiškąjį futbolo genijų. Tokią naujieną paskelbė dienraštis „Daily Mirror“, kurio žiniomis A. Fergusonas mielai priimtų į Ispaniją išvykusį buvusį auklėtinį.

C. Ronaldo nėra patenkintas dabartine situacija „Real“ klube, tačiau ar dėl to jis paliktų Madrido komandą?<br>AP
C. Ronaldo nėra patenkintas dabartine situacija „Real“ klube, tačiau ar dėl to jis paliktų Madrido komandą?<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-11 10:17, atnaujinta 2018-03-16 20:30

Praėjusį savaitgalį C. Ronaldo atsisakė švęsti įmuštą įvartį, o vėliau pareiškė, jog jam liūdna.

C. Ronaldo „Manchester United“ komaną paliko prieš trejus metus. Tuomet į „Real“ jis persikėlė už rekordinę 80 milijonų svarų sumą. „Daily Mirror“ duomenimis, A. Fergusonas nori išsiaiškinti, ar futbolininkas tikrai norėtų palikti Madridą. Jeigu tai būtų tiesa, treneris primygtinai reikalautų „Manchester United“ valdybos surasti pinigų 27-erių puolėjui.

Kol kas neaišku, ar C. Ronaldo norėtų sugrįžti į „Old Trafford“ kariauną. „Daily Mirror“ šaltinis atskleidė, jog futbolininko „liūdesį“ sukėlė tai, jog jam nepavyko susitarti dėl 500 tūkstančių svarų per savaitę atlyginimo. Toks atlygis yra gerokai virš „Raudonųjų velnių“ galimybių ribų, tačiau A. Fergusonas tikisi, jog geri prisiminimai sumažintų C. Ronaldo alkį ir šis į Mančesterį sugrįžtų už kuklesnę sumą.

Be to, C. Ronaldo nėra patenkintas „Real“ sirgaliais, kurie nėra didžiuliai futbolininko sirgaliai. Būtent šia korta galėtų sužaisti „Manchester United“, kur šis žaidėjas prisimenamas su meile.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.