„Šiaulius“ pašalinusios „Levadia“ treneris M. Kristalas: „Keista džiaugtis po pralaimėjimo“

2012 m. liepos 13 d. 12:49
lrytas.lt
„Šiaulių“ komandai kelionė Europos lygos atrankoje baigėsi jau po pirmojo etapo. Išvykoje 0:1 pralaimėję šiauliečiai namuose ketvirtadienį tikėjosi iškovoti kelialapį į kitą etapą, tačiau jiems to padaryti nepavyko. Nors Talino „Levadia“ buvo įveikta 2:1, „Šiauliai“ liko už atrankos borto.
Daugiau nuotraukų (1)
„Keista džiaugtis po pralaimėjimo. „Šiauliai“ atrodė tikrai gerai, smagu, kad mes praėjome šį barjerą. „Šiauliai“ žaidė taip kaip ir tikėjomės, vienintelis jaunas vyrukas (aut. past. Tomas Birškys) buvo staigmena, nes jis nerungtyniavo Taline. Mes buvome šiek tiek silpnesni ypač pirmame kėlinyje, tačiau pelnytas įvartis gerokai pataisė situaciją. Labai didžiuojuosi savo vaikinais, kad jie iškovojo šį kelialapį į kitą etapą“, - po rungtynių svetainei fcsiauliai.lt teigė „Levadia“ strategas Marko Kristalas.
„Šiaulių“ strategas Gediminas Jarmalavičius pasveikino į kitą etapą patekusius varžovus ir teigė, jog galėjo ir anksčiau atlikti keitimus.
„Sunku kalbėti po tokių rungtynių. Nesakau, kad „Levadia“ buvo stipresnė. Vis tik jei jie eina toliau, reiškia kažkuo jie buvo geresni. Kalbant apie jų įvartį. Palikti šitaip žaidėja laisvą, kuris pelno įvartį galvą. Tai mūsų klaidos, neapsižiūrėjimas. Turėjome pelnyti įvartį antrojo kėlinio pradžioje, tikrai gerai startavome antrajame kėlinyje. Deja, kėlinio viduryje buvo didelis komandos išsiderinimas, galvojome atlikti kažkokias korekcijas, bet visi vyrai patikino, kad jaučiasi gerai ir gali rungtyniauti. Vėliau viskas stojo į savo vietas ir žaidimo kokybė vėl pagerėjo. Jei būtume pelnę įvartį kėlinio pradžioje būtų kur kas ramiau. Gal būt reikėjo anksčiau atlikti keitimus. Belieka pasveikinti „Levadia“ ir palinkėti jiems sėkmės“, - teigė G. Jarmalavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.