Mmm, kaip gardu! Paprikas įdariau smulkiai pjaustyta vištienos krūtinėle, nors puikiai tinka bet kokia mėsa, smulkinta ar malta arba tiesiog faršas.
Čia jau jūsų pasirinkimo teisė. Na, o dabar skubu prie recepto.
Reikės:
2 vištienos krūtinėlių,
2 raudonų paprikų,
1 morkos,
1 svogūno,
vištienos prieskonių,
pipirų ir druskos,
šlakelio aliejaus
Padažui:
~ 1l. vandens (man užteko 700 ml.),
2 v.š. pomidorų padažo,
2 v.š. grietinės,
druskos
Gaminimas:
Vištienos krūtinėlę supjausčiau mažais gabaliukais. Keptuvėje, ant šlakelio aliejaus pakepinau smulkiai pjaustytą svogūną ir burokine trintuve tarkuotas morkas. Apkeptas daržoves sudėjau į smulkintą vištieną, pagardinau prieskoniais ir išmaišiau. Įdaras paruoštas.
Paprikas perpjoviau pusiau, išėmiau sėklytes ir į vidų sudėjau paruoštą įdarą. Į keptuvę sudėjau įdarytas paprikas. Padažui skirtus ingredientus sumaišiau ir supyliau į keptuvę su paprikomis. Troškinau paprikas ~ 35 – 40 min. P.s. įdarytas paprikas patiekiau su bulvių koše. Skanaus!