Benedikto kiaušiniai – kaip restorane: atskleidė, kaip paruošti ypatingą padažą iš trynio

2025 m. sausio 3 d. 11:29
Nuolatos valgyti restoranuose vilioja daugelį, tačiau pažvelgus į meniu, ne vieną išgąsdina didžiulės kainos. Juk kartais net ir už elementariausius patiekalus permokame bent 3–4 kartus!
Daugiau nuotraukų (3)
O kadangi sausis – pats geriausias laikas naujiems geriems įpročiams, TV3 laida „La maistas. Iššūkis“ Naujus metus pasitinka atsinaujinusi, rašoma pranešime spaudai.
Nuo šiol Elena Karalienė ir Gian Luca Demarco kvies ne tik patiems nesunkiai išmokti gaminti restorano lygio patiekalus, bet ir džiaugtis kur kas pilnesne sąskaita mėnesio pabaigoje.
Argi neįdomu paskaičiuoti, kiek kartų mažiau pinigų išleisite gamindami namuose, lyginant su tuo, kiek tektų sumokėti restorane?
Už Benedikto kiaušinius restorane – net 25 eurai?!
Laidos svečiai įrodys, kad tokiais patiekalais nesunkiai galima mėgautis ir kur kas pigiau. 
Benedikto kiaušiniai – vienas populiariausių lietuvių pusryčių pasirinkimų. Deja, restoranuose už juos neretai tenka pakloti įspūdingą sumą… 
Didžiausias iššūkis ruošiant Benedikto kiaušinius – specialus padažas. Juk kai kurie žmonės šį padažą netgi perka! Tačiau laidoje įrodys, kad iš tiesų jo gamyba yra be galo paprasta.
„Pirmiausiai reikia išlydyti sviestą ir leisti jam atvėsti. Tuomet sumaišykite jį su trintu kiaušinio tryniu, citrinos sultimis ir druska. O tada visa tai pašildykite vandens vonelėje, kad padažas būtų šiltas“, – sakė ji.
 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2025 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.