Lietiniai su gardžiausiu įdaru: smaližiai visą žiemą prašys ir pusryčiams, ir vakarienei

2024 m. gruodžio 8 d. 08:02
„Gamink su Audrone“
Prikepiau lietinių ir susukau juos su varškės ir apelsinų džemo įdaru. Vakarienė užskaityta, buvo labai labai gardi.
Daugiau nuotraukų (1)
Tiesa, įdarui galite naudoti ir kitą uogienę ar džemą, pagal savo skonį ar tai ką turite namuose.
Lietiniams reikės:
0.5 l. pieno,
1 kiaušinio,
250 – 300 gr. miltų,
žiupsnelio druskos,
aliejaus kepimui
Įdarui reikės:
300 gr. varškės,
1 v.š. natūralaus jogurto,
cukraus pudros arba cukraus (pagal skonį),
apelsinų džemo
Papildomai reikės sviesto lietiniams apkepti.
Gaminimo eiga:
Lietiniams skirtus produktus sumaišiau ir iš paruoštos masės prikepiau lietinių. Įdarui sumaišiau varškę su jogurtu, pagardinau cukraus pudra ir išmaišiau. Ant lietinių dėjau varškės masės, lietinį užlenkiau, tada šalia dėjau apelsinų džemo ir lietinį susukau. Susuktus lietinius apkepiau keptuvėje ant sviesto.
Skanaus!
BlynaiBlynai su varškedžemas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2025 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.