Kreminei moliūgų sriubai išskirtinio skonio suteiks vienas slaptas ingrdientas

2024 m. gruodžio 2 d. 18:31
Receptas
Moliūgų sriuba šaltuoju metų sezonu viena populiariausių. Dalinamės kreminės moliūgų sriubos receptu, kuriai išskirtinio skonio suteiks vienas slaptas ingredientas.
Daugiau nuotraukų (1)
Reikės:
1 kg moliūgo
100 g porų (supjaustytų ir šiek tiek pakeptų)
60 g geltonųjų svogūnų (smulkiai supjaustytų ir pakeptų)
70 g bulvių (nuluptų ir supjaustytų)
1 mažos šviežios aitriosios paprikos
15 g tarkuoto šviežio imbiero
alyvuogių aliejaus
Gaminimas:
Sudėkite moliūgus, porus, svogūnus, bulves, papriką ir imbierą į puodą. Įpilkite tiek vandens, kad beveik apsemtų daržoves. Virkite apie 35–45 min. arba kol daržovės suminkštės.
Įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus ir viską sutrinkite, kad sriuba taptų glotni ir kreminė. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Papuošti naudokite granatų ir moliūgų sėklas bei jogurto padažą su citrinos žievele.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.