Gardus ir šiltas desertas, puikiai tinkantis atvėsus orams –sultingi obuoliai su varškės įdaru

2024 m. lapkričio 24 d. 22:51
„Gamink su Audrone“
Kepti obuoliai su varške – gardus ir šiltas desertas, puikiai tinkantis atvėsus orams.
Daugiau nuotraukų (1)
Sultingi obuoliai su varškės įdaru, pagardinti razinomis, sukuria nepakartojamą skonio derinį.
Desertas lengvai paruošiamas ir idealiai tinka tiek kasdieniam pasimėgavimui, tiek šventinėms progoms.
Reikės:
2 obuolių
180 gr. varškės,
1 v.š. jogurto arba grietinės,
cukraus,
medaus (pagal poreikį),
saujos razinų,
migdolų drožlių
Gaminimo eiga:
Obuolius perpjoviau pusiau, išskobiau sėklytes (padariau krepšelius) ir subadžiau keliose vietose, kad kepant nesutrūkinėtų. Varškę sutryniau su jogurtu, pagardinau žiupsneliu cukraus, įbėriau verdančiu vandeniu nuplikytas razinas ir išmaišiau.
Varškės masę sudėjau į obuolių puseles ir užbarsčiau migdolų drožlių. Į kepimo indą patiesiau kepimo popierių, sudėjau paruoštas obuolių puseles ir pašoviau kepti į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę 20 – 25 min. Iškeptus obuolius pagardinau medumi.
Gardžių akimirkų.
obuoliaivarškėdesertas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.