Minkšti ir purūs naminiai varškėčiai: gardūs kaip bandelės

2024 m. lapkričio 23 d. 10:12
„Gamink su Audrone“
Savaitgalio pusryčiams varškėčiai. Prikepiau jų ir sudėjau į termosą, kad išliktų šilti, minkšti ir purūs.
Daugiau nuotraukų (1)
Super idėja, nes termose varškėčiai išlieka tokie pat, kaip ką tik iškepti.
O jau gardūs... Niom, niom, kaip bandelės
Reikės:
450 gr. varškės (9%),
2 kiaušinių,
5 – 6 v. š. miltų,
cukraus pagal skonį,
aliejaus kepimui
Gaminimo eiga:
Varškę, kiaušinius ir cukrų pertryniau šakute. Į varškės masę įmaišiau miltus (aš dėjau 5 v.š.) ir formavau varškėčius. Formuojant varškėčius ant darbastalio pabarsčiau šaukštą miltų. Paruoštus varškėčius kepiau keptuvėje ant aliejaus, juos apkepant iš abiejų pusių.
Skanaus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.