Lašišos didkepsniai su ypatingu marinatu: Elenos receptas nenuvils nė vieno žuvies mėgėjo

2024 m. lapkričio 1 d. 13:02
Elena Kiliauskienė
Receptas
Lašišos didkepsniai su daržovėmis. Patiekalas, kuris nenuvils nė vieno žuvies mėgėjo.
Daugiau nuotraukų (2)
Reikės:
3 vienetai lašišos pjausnių
4 šaukštai sojos padažo
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai medaus
1 šaukštas citrinų sulčių
1 žiupsnelis citrininių pipirų
mėgstamų šaldytų arba šviežių daržovių.
Gaminimas:
Lašišą nuplaukite, nusausinkite ir apibarstykite iš abiejų pusių citrininiais pipirais. Palikite 10 min pasimarinuoti. Dubenėlyje sumaišykite soją, medų, citrinos sultis bei aliejų. Marinatu aptepkite lašišą iš abiejų pusių. Kiekvieną lašišos gabalėlį dėkite ant folijos lapo. Folijos kraštus viršuje užspauskite, kad gaustųsi vokelis. Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Tada atvyniokite foliją ir kepkite dar 10 minučių.
lašišažuvisžuvies patiekalai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.