Patikėkit, mišrainė gaunasi puikaus skonio, trumpai tariant, „belenkaip“ gardi.
Tiesa, tai mano vyro idėja buvo mišrainę pagardinti granatų sėklomis, bet jei jų neturite, nieko tokio.
Reikės:
bulvių,
morkų,
konservuotų žirnelių,
raugintų agurkų (tiks ir marinuoti ),
konservuoto tuno savo sultyse,
majonezo,
pipirų ir druskos
Gaminimo eiga:
Bulves, morkas išviriau su lupena. Atvėsintas bulves, morkas nulupau ir supjausčiai kubeliais. Taip pat kubeliais supjausčiau ir agurkus. Į dubenį sudėjau pjaustytas daržoves, subėriau žirnelius, granatų sėklas ir sudėjau konservuotą tuną. Mišrainę pagardinau pipirais, druska, majonezu ir išmaišiau. Štai ir viskas. Mišrainė pagaminta.