Išsiilgusiems lietuviškų patiekalų: naujas tradicinės baltos mišrainės receptas

2024 m. spalio 7 d. 15:40
„Gamink su Audrone“
Ar teko baltą mišrainę gaminti su tunu ir granatų sėklomis? Jei ne, rekomenduoju išbandyti šį recepčiuką.
Daugiau nuotraukų (1)
Patikėkit, mišrainė gaunasi puikaus skonio, trumpai tariant, „belenkaip“ gardi.
Tiesa, tai mano vyro idėja buvo mišrainę pagardinti granatų sėklomis, bet jei jų neturite, nieko tokio.
Reikės:
bulvių,
morkų,
konservuotų žirnelių,
raugintų agurkų (tiks ir marinuoti ),
konservuoto tuno savo sultyse,
majonezo,
pipirų ir druskos
Gaminimo eiga:
Bulves, morkas išviriau su lupena. Atvėsintas bulves, morkas nulupau ir supjausčiai kubeliais. Taip pat kubeliais supjausčiau ir agurkus. Į dubenį sudėjau pjaustytas daržoves, subėriau žirnelius, granatų sėklas ir sudėjau konservuotą tuną. Mišrainę pagardinau pipirais, druska, majonezu ir išmaišiau. Štai ir viskas. Mišrainė pagaminta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.