Purūs pusryčių blyneliai: tobuli net ir be cukraus

2024 m. spalio 4 d. 08:59
„Gamink su Audrone“
Palepinkite savo artimuosius gardžiais pusryčių blyneliais.
Daugiau nuotraukų (1)
Blynelius galite patiekti su šviežiai trintomis uogomis, uogiene, medumi, grietine ar jogurtu.
Galima užbarstyti cukraus pudra. Šie blyneliai dar labai skanūs ir su šonine.
Reikės:
250 ml. kefyro,
1 kiaušinio,
140 gr. miltų,
0.5 a.š. sodos,
2 v.š. aliejaus,
žiupsnelio druskos
Gaminimo eiga:
Kefyrą vos pašildžiau. Į dubenį įmušiau kiaušinį, supyliau kefyrą, įbėriau sodos ir išmaišiau. Į masę įpyliau aliejaus, subėriau miltus, pagardinau žiupsneliu druskos ir išmaišiau. Iš paruoštos masės kepiau blynelius keptuvėje, juos apkepant iš abiejų pusių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.