Jums reikės:
•Makaronų
•Špinatų
•Parmezano sūrio
•Šoninės
•Sviesto
•Grietinėlės
•Česnako
•Druskos ir pipirų
Gaminimas:
Verdame makaronus, aš renkuosi sveikesnius itališkus su dilgėlėmis iš @livin.lt.
Kol verda makaronai, ruošiame gražiausios spalvos padažą. Sublenderiuojame kalną špinatų, keptuvėje išlydome kelis gabalėlius sviesto ir supilame špinatų tyrę.
Negailint spaudžiame česnako – aš "įvarvolinu" tikrai rimčiau. Pagal skonį pagardiname druska ir pipirais.
Šliūkštelim šlakelį grietinėlės ir viską gerai išmaišome. Ir jau tikrai nepagailime tarkuoto parmezano! Orkaitėje arba ant keptuvės paskrudiname šoninę iki traškumo. Nepagailėkit, kuo daugiau, tuo bus skaniau.
Dalį šoninės traškučių susmuliname į padažą. Ir beriame makaronus bei viską gerai išmaišome.
Dar pagardiname parmezanu bei šonine ir mėgaukitės skonių bomba!