Batenka
2024-09-24T13:02:04.289ZJaponijoj yra 5 skoniai- suru, rugstu, saldu, kartu ir umami. Isvertus i lietuviu kalba sis skonis apibudinamas kaip E620. patarimas, kai atidesite grybus apibarstykite juos nedaug krakmolo. kada viska sudesite krakmolas duos lipnumo ir visi gabaliukai geriau isigers skonio. Beje pameginkite su baravykais, man daug skaniau. dar patarimas. Lietuvoje yra tik du tikri soju padazai. Vienas jum nesvarbu nes nesu mates, kad butu supilstytas i taras mazesnes nei 5 litrai, o kitas Kikkoman. Soju padazas gaminamas panasiai kaip alus, brandinamas pora menesiu, bet alu galima padaryt ir per tris dienas. Padaza irgi. Tiesa tas greitas cheminis man turi karves sudo prieskoni. Kikkoman kainuoja apie 9 eur uz litra, tie visi greitieji apie 2-3 eur. Produktas prie kurio vargstama pora menesiu negali tiek kainuot.