Valgiaraštis paskutinei rugsėjo savaitei: ne tik sotūs ir gardūs receptai, bet ir padedančios sutaupyti idėjos

2024 m. rugsėjo 23 d. 14:05
Nepastebimai atėjęs ruduo jau skaičiuoja ir paskutines rugsėjo dienas. Pasikeitė ne tik orai, bet ir kvapai mūsų virtuvėse, nes vis dažniau gaminame sotesnius rudeninius patiekalus. Dalijamės idėjomis, ką galima gardaus ir greito pasigaminti kiekvieną darbo dieną ir patarimais, kaip pasinaudojus prekybos tinklo „Iki“ nuolaidomis, pavyks sutaupyti.
Daugiau nuotraukų (1)
„Įprasta, kad vėstant orams pasikeičia ir mūsų įprastas meniu. Žmonės mieliau gamina sriubas, troškinius, gausiai mėgaujasi derliaus gerybėmis, kurio netrūksta ir „Iki“ parduotuvėse, o kadangi nei joms, nei kitiems produktams netrūksta įvairių nuolaidų – sutaupyti tikrai galima“, – sako Gintarė Kitovė, „Iki“ komunikacijos vadovė.
Žemiau rasite ne tik kiekvienai darbo dienai valgiaraščio idėjas, kurios suderintos su šią savaitę taikomomis nuolaidomis, bet ir nuorodas į receptus, kuriuos verta išbandyti. Nebijokite eksperimentuoti ir improvizuoti.
Rugsėjo 23–29 dienomis prekybos tinkle „Iki“ su „Iki“ nuolaidų kortele taikomas nuolaidas galite rasti www.iki.lt, „Iki“ mobiliojoje programėlėje arba visose parduotuvėse nemokamai dalinamam informaciniame leidinyje.
Pirmadienis
Savaitgalį mes dažniau nukrypstame nuo maisto rutinos ir leidžiame sau pasimėgauti užkandžiais ar desertais, todėl pirmą savaitės dieną verta rinktis sveikatai palankesnį patiekalą. Pasigaminkite salotas, kurios būtų ne tik skanios, bet ir labai gražios, o kaip tai padaryti patarimus rasite čia.
Salotų pagrindui reikalingų žalėsių šią savaitę „Iki“ parduotuvėse su „Iki“ nuolaidų kortele įsigysite už puikią kainą – salotos vazonėlyje „Batavia“ arba „Iceberg“ salotos kainuoja tik 1,29 Eur. Taip pat šią savaitę „Iki“ parduotuvėse su „Iki“ nuolaidų kortele įvairių rūšių mėsos ir žuvų konservams taikoma 20 proc. nuolaida, tad tikrai rasite kuo pagardinti salotas.
Antradienis
Išbandykite greitą ir netradicinį picos receptą, kuris primins ir pyragą, ir itališką kepinį, bet skoniu tikrai nenuvils. Minkštosios picos receptą rasite čia, o picos pagrindą pasigaminsite labai greitai – nereikia laukti kol jis pakils.
Šią savaitę „Iki“ parduotuvėse su „Iki“ nuolaidų kortele 2 kg kvietinių miltų „Malsena“ pakuotei taikoma 50 proc. nuolaida, tad ir picos savikaina bus tikrai draugiška jūsų piniginei.
Trečiadienis
Kaip ir minėjome, rudenėjant vakarams norisi sočių ir šildančių patiekalų. Vienas iš tokių – makaronai su mėsos ir saulėje džiovintų pomidorų padažu, kurio receptą rasite čia.
Jam pasigaminti prireiks šviežios kiaulienos mentės, tad galite pasinaudoti ypatinga akcija. Šią savaitę „Iki“ parduotuvėse su „Iki“ nuolaidų kortele kiaulienos mentė be kaulo ir odos vakuuminėje pakuotėje kainuoja tik 2,99 Eur.
Ketvirtadienis
Ruduo mums dosnus puikiu derliumi ir gausybe šviežutėlaičių daržovių, tad naudokimės proga ir valgykime jų iki soties, nes jos ne tik sveikos organizmui, bet ir padeda sutaupyti.
Šią savaitę „Iki“ parduotuvėse su „Iki“ nuolaidų kortele kilogramas morkų kainuoja tik 39 centus.
Pabandykite iš jų pasigaminti netradicinį morkų pyragą, kurio receptą rasite čia. Jis tinka tiek pusryčiams, tiek vakarienei, yra sotus ir labai kvapnus.
Penktadienis
Paskutinę savaitos dieną virtuvėje turbūt norisi praleisti kuo mažiau laiko. Tai padaryti padės ir šią savaitę „Iki“ parduotuvėse esantys Pigintuvo pasiūlymai. Pasinaudokite Pigintuvo kuponu ir su „Iki“ nuolaidų kortele dviejų rūšių picas „La Mia Grande“ įsigykite su 50 proc. nuolaida.
Prie vakaro filmo taip pat galite įsigyti skanesnų už daug geresnę kainą nei įprastai. Šią savaitę „Iki“ parduotuvėse su „Iki“ nuolaidų kortele aktyvavus Pigintuvo pasiūlymus įvairių rūšių spraginti kukurūzai ir saulėgražos ir įvairių rūšių guminukai ir kramtomi saldainiai parduodami su 40 proc. nuolaida. Apie tai, kaip veikia Pigintuvas, sužinosite čia.
Visos prekybos centre „Iki“ taikomų nuolaidų sąlygos yra savaitiniame leidinyje ir www.iki.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.