Ir šilauogės čia puikiai sugroja savo skoniu.
Iš nurodyto kiekio gaunasi 8 porcijos.
Užtruksite gaminant iki 10 minučių ir apie 50 minučių kepimo laikas.
Jogurtinis pyragas su šilauogėmis
- 3 kiaušiniai
- 150 g cukraus
- 1 a. š. vanilinio cukraus
- Žiupsnis druskos
- 170 g sviesto
- 200 g graikiško jogurto
- 1 a. š. citrinos sulčių
- 280 g miltų
- 1 a. š. kepimo miltelių
- Šilauogių
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Po vieną įmušame kiaušinius, kas kart gerai išmaišant.
Sudedame jogurtą, druską, citrinos sultis ir gerai išmaišome.
Įsijojame miltus ir kepimo miltelius. Išmaišome. Suberiame šilauoges. Atsargiai išmaišome.
Gautą masę pilame į pailgą kekso formą, išklotą kepimo popieriumi. Kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 – 50 min.
Jeigu norisi iškepusį pyragą pabarstome cukraus pudra ir papuošiame šviežiomis uogomis.