Jūsų dėmesiui vištienos krūtinėlių kepsnys: viduje minkštas ir sultingas, su išorėje traškia plutele.
Taigi, gaudykit idėją ir gaminkite.
Vištienos krūtinėlės kepsnys
Reikės:
- 2 vištienos krūtinėlių,
- 2 kiaušinių,
- džiūvesėlių,
- paprikos miltelių,
- pipirų ir druskos,
- aliejaus kepimui
Vištienos krūtinėlę supjausčiau išilgai į dvi dalis (jei krūtinėlė didesnė, galite pjaustyti ir į 3 dalis ).
Vištienos krūtinėles uždengiau maistine plėvele, pamušiau (paploninau) ir iš abiejų pusių pagardinau prieskoniais.
Vištienos gabaliukus mirkiau kiaušinio plakinyje, džiūvesėliuose po du kartus, o paskui kepiau keptuvėje su aliejumi juos apkepant iš abiejų pusių.
Patarimas: kepsniai iškepa gana greitai, todėl stenkitės jų neperkepti, kad vištiena nesigautų sprangi ir sausa.
Skanaus!