Kai norisi save palepinti pasigaminkite krevetes medaus ir česnakų padaže: tikrai nusipelnėte

2024 m. rugpjūčio 25 d. 13:44
„Kviečiu į virtuvę“
Kai norisi palepinti save – ruošiu štai tokią vakarienę...
Daugiau nuotraukų (1)
Krevetės medaus ir česnakų padaže
Reikės:
  • 500 g krevečių be kiauto (nevirtų)
  • 1 a. š. citrininių žuvies pr
  • Žiupsnis druskos
  • Žiupsnis čili dribsnių
  • Žiupsnis česnakinių pr
  • 1 a. š. paprikos miltelių
  • 2 skiltelės česnako
  • 1 v. š. sojos padažo
  • 1 v. š. medaus
  • 0.5 citrinos sulčių
  • Šlakelis aliejaus, kepimui
  • Keli kalendros lapeliai, patiekti
  • Česnakinio batono, patiekti
Krevetes pabarstome druska, citrininiais pipirais, paprikos milteliais, česnakiniais pipirais, čili dribsniais. Išmaišome ir paliekame apie pusę valandos pasimarinuoti.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame krevetes, smulkintą česnaką ir pakepiname, kol krevetės taps šviesiai rausvos (užtruksite vos keletą minučių).
Į keptuvę dedame medų ir pilame sojos padažą. Pakaitiname keletą minučių.
Krevetes dedame į lėkštes, apšlakstome padažu. Puošiame kalendros lapeliais. Jei norisi patiekiame su česnakiniu batonu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.