Nealkoholinė sangrija pagal Alfą Ivanauską: pasirinkimams tiems, kurie nenori, kad ryte skaudėtų galvą

2024 m. rugpjūčio 9 d. 17:32
Alfas Ivanauskas
Vis labiau populiarėja nealkoholiniai įprastai alkoholinių kokteilių ar gėrimų pakaitalai, kurie neretai būna net skanesni ir nepalieka jokių pėdsakų savijautai.
Daugiau nuotraukų (1)
Alfas Ivanauskas pristato tradicija tapusią vasaros receptų knygą „Kulinarinė greitoji“ ir dalijasi uogų sangrijos receptu.
Iš nurodyto kiekio gaunasi apie du litrai gėrimo. Gaminimo laikas – 20 minučių.
Vyšnių ir gervuogių sangrija
reikės:
  • 200 g vyšnių
  • 200 g gervuogių
  • 2 apelsinų sulčių
  • 1 citrinos sulčių
  • 1 l nealkoholinio raudonojo vyno
  • 6 šaukštų cukraus
  • 1 cinamono lazdelės
  • 1 buteliuko gazuoto mineralinio vandens
  • 3 saujų ledukų
Kaip gaminti:
Pusę vyšnių ir gervuogių sutraiškykite šakute, sumaišykite su apelsinų ir citrinų sultimis, nealkoholiniu raudonuoju vynu ir cukrumi. Maišykite, kol cukrus ištirps.
Į gautą gėrimą sudėkite likusias uogas, cinamono lazdelę, pilkite atvėsintą gazuotą mineralinį vandenį ir suberkite ledukus.
Patiekite šaltą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.