Tikiuosi, kad receptas, vakarienės idėja patiks ir jums
Koldūnai su grietinės ir sūrio padažu
Reikės:
- Apie 600 gr. koldūnų,
- 2 – 3 v.š. grietinės,
- 50 gr. sūrio ( naudojau „Džiugo“ sūrį ),
- prieskoninių žolelių,
- paprikos miltelių,
- druskos ( pagal skonį ),
- šlakelio aliejaus,
- 1 – 1.5 stiklinės vandens
Šaldytus koldūnus apkepiau keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
Į apkeptus kodūnus įdėjau porą šaukštų grietinės, įpyliau vandens, pagardinau prieskoniais ir išmaišu.
Keptuvę uždengiau dangčiu ir koldūnus pakepiau dar porą minučių.
Baigiant kepti užbėriau tarkuoto sūrio, išmaišiau ir pakaitinau iki padažas sutirštėjo.
Štai ir viskas, 10 – 12 min. ir koldūnai su grietinės ir sūrio padažu pagaminti.
Skanaus!