Žodžiu, prikepiau bulvinukų su varške, su spirgučių padažu... Apsivalgymas ir ne kitaip.
Pasirodo, kuo paprasčiau, tuo geriau, o svarbiausia, kad visi sotūs ir laimingi.
Taigi, receptu, gardžia idėja dalinuosi ir su jumis.
Bulvinukai su varške
Reikės:
- 5 – 6 bulvių,
- 180 gr. varškės,
- 1 kiaušinio,
- 3 v.š. krakmolo,
- 2 – 3 v.š. miltų,
- žiupsnelio druskos,
- aliejaus kepimui
Bulves išviriau ir sugrūdau.
Į kiek atvėsintas sutrintas bulves sudėkau varškę, įmušiau kiaušinį, subėriau krakmolą, miltus ir gerai išmaišiau.
Iš paruoštos masės formavau bulvinukus ir juos apkepiau keptuvėje iš abiejų pusių.
Bulvinukus galite tiekti su grietine, spirgučių ar grybų padažu. Patikėkit, visaip gardu.
P.s. aš patiekiau su spirgučių padažu.
Skanaus!