Teigiama, kad dėl šio metodo kukurūzų skonis pasiekia dar aukštesnį lygį. Sviesto vonelėje (receptu dalinamės žemiau) išvirta burbuolė yra švelnaus, kreminio skonio, o kiekvienas kukurūzo grūdelis yra sultingas ir kvapnus.
Tą patvirtinta ir socialiniai tinklai. Vien „TikTok“ tinkle įvedus užklausą „butter bath corn“ rasite šimtus rezultatų su tūkstančiais peržiūrų ir komentarų.
Taip pat yra tik pagrindinio recepto formulė, bet toliau atsiveria galimybė interpretuoti. Vieni papildomai deda medaus, kiti net pila IPA tipo alaus.
„Butter Bath Corn“
Reikės:
- 6 kukurūzų burbulės
- 115 g sviesto
- 250 ml pieno
- Druskos
Procesas labai paprastas – užvirinkite litrą vandens ir įmaišykite pieną, sviestą ir druską. Nulupkite ir perpus perpjaukite kukurūzų burbuoles.
Skysčiui užvirus įmerkite burbuoles ir virkite, kol jos suminkštės, o tam prireiks apie 8 minučių.
Mišinį galite pagardinti jau minėtu medumi, įmeskite česnako, žolelių ar aitriųjų paprikų dribsnių.