Kepsninėje kepti sparneliai: imi ir kramsnoji, kad net sunku sustot (7)

Kartais visai gerai leisti sau patinginiauti, kai vakariene pasirūpina vyras.

Sparneliai „Grill“.<br>„Kviečiu į virtuvę“ nuotr.
Sparneliai „Grill“.<br>„Kviečiu į virtuvę“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Kviečiu į virtuvę“

2024-07-12 10:58

Šie sparneliai išties labai skanūs, kai imi ir kramsnoji vieną po kito ir sustoti – sunku.

Porcijos 4.

Sparneliai „Grill“

Reikės:

  • 1 kg vištienos sparnelių vidurinių dalių
  • 1 v. š. majonezo
  • 1 v. š. grūdėtų garstyčių
  • 1 v. š. Adžikos padažo
  • 3 v. š. Vorčesterio padažo
  • 3 skiltelės česnako
  • Druskos pagal skonį
  • Žiupsnis pipirų

Sparnelius sumaišome su marinatui skirtais produktais. Pamarinuojame bent 2 val.

Kuriame kepsninę ir kepame.

Valgome su ryžiais ir daržovėmis.

Tiesa, dar vienas priminimas: jeigu mėgstate svogūnų laiškus, prie grilio patiekalų patiekite juos smulkintus su pomidorų padažu. Patikėkite, bus tiesiog puiku!

„Kviečiu į virtuvę“

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.