Šie sparneliai išties labai skanūs, kai imi ir kramsnoji vieną po kito ir sustoti – sunku.
Porcijos 4.
Sparneliai „Grill“
Reikės:
- 1 kg vištienos sparnelių vidurinių dalių
- 1 v. š. majonezo
- 1 v. š. grūdėtų garstyčių
- 1 v. š. Adžikos padažo
- 3 v. š. Vorčesterio padažo
- 3 skiltelės česnako
- Druskos pagal skonį
- Žiupsnis pipirų
Sparnelius sumaišome su marinatui skirtais produktais. Pamarinuojame bent 2 val.
Kuriame kepsninę ir kepame.
Valgome su ryžiais ir daržovėmis.
Tiesa, dar vienas priminimas: jeigu mėgstate svogūnų laiškus, prie grilio patiekalų patiekite juos smulkintus su pomidorų padažu. Patikėkite, bus tiesiog puiku!