Kepsninėje kepti sparneliai: imi ir kramsnoji, kad net sunku sustot

2024 m. liepos 12 d. 10:58
„Kviečiu į virtuvę“
Receptas
Kartais visai gerai leisti sau patinginiauti, kai vakariene pasirūpina vyras.
Daugiau nuotraukų (1)
Šie sparneliai išties labai skanūs, kai imi ir kramsnoji vieną po kito ir sustoti – sunku.
Porcijos 4.
Sparneliai „Grill“
Reikės:
  • 1 kg vištienos sparnelių vidurinių dalių
  • 1 v. š. majonezo
  • 1 v. š. grūdėtų garstyčių
  • 1 v. š. Adžikos padažo
  • 3 v. š. Vorčesterio padažo
  • 3 skiltelės česnako
  • Druskos pagal skonį
  • Žiupsnis pipirų
Sparnelius sumaišome su marinatui skirtais produktais. Pamarinuojame bent 2 val.
Kuriame kepsninę ir kepame.
Valgome su ryžiais ir daržovėmis.
Tiesa, dar vienas priminimas: jeigu mėgstate svogūnų laiškus, prie grilio patiekalų patiekite juos smulkintus su pomidorų padažu. Patikėkite, bus tiesiog puiku!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.