Tinklaraščio „Sveikazauras“ autorė Šarūnė dalijasi savo Cezario salotų receptu: „Netikros Cezario salotos, bet pažadu, kad apsilaižysit pirštukus.“
Iš nurodyto kiekio gaunasi 3 porcijos.
Netikros Cezario salotos
Reikės:
- 250g romaninės salotos
- 2 dideli pomidorai
- 1 oranžinė paprika
- 100g ridikėlių
- 140g agurko
- 70g raudonojo svogūno
- Pundelis krapų
- 150g konservuotų avinžirnių
- 300g keptos vištienos šlaunelių mėsos
- 150g natūralaus jogurto
- 1 a.š garstyčių
- Česnako
- Druskos
- Citrinos sulčių
- Jūsų mylimų prieskonių
Avinžirnius gerai nuplauname beriame jūsų mėgiamų prieskonių, pas mane buvo pipirai, druska, ciberžolė, raudonėlis.
Viską išmaišome ir dedame į oro gruzdintuvę, kurioje kepame 20min 180 laipsnių temperatūroje. Vis pakratome.
Per tą laiką susmulkiname visas daržoves.
Ruošiame padažą: natūralų jogurtą maišome su daug smulkinto česnako, garstyčiomis, druska, citrinos sultimis.
Tiekiame su vištiena ar kitu jums norimu produktu.
Skanaus!