Labai rekomenduoju padaryti, nes jie tikrai tobuli.
Naminiai varškės sūreliai
Reikės:
- 400 g varškės
- 3 valgomi šaukštai agavos (galite dėti mažiau ir naudoti kitą saldiklį, o jei norite ir cukraus pudrą)
- 20 g sviesto
- 100 g juodo šokolado (72%)
- arbatinis šaukštelis kokoso aliejaus
Viskas labai paprasta: varškę, agavos sirupą ir sviestą – sutriname trintuvu (blenderiu).
Iš gautos masės formuojame sūrelius – dariau rankomis, nes neturiu formos, jei darysite taip pat, rankas truputį sušlapinkite vandeniu.
Suformavus, dedame į šaldiklį, maždaug pusvalandžiui. Šokoladą su kokoso aliejumi ištirpiname, paliekame atvėsti. Ištraukus sūrelius, juos apliejame šokoladu ir jau dedame į šaldytuvą.
Skanaus!
Daugiau receptų – Agnė Juknienė iš „Tavo sveiki įpročiai“