Jau prisirpus juodiesiems serbentams – gardaus kekso su uogomis ir šokoladiniu kremu receptas

2024 m. birželio 29 d. 17:08
„Kviečiu į virtuvę“
Minkštas ir purus pyragas, su gaivia juodųjų serbentų rūgštele.
Daugiau nuotraukų (2)
Iš nurodyto kiekio gaunasi 8 porcijos.
Užtruksite gaminant apie 10 minučių ir papildomai apie 40 minučių reikės kepimui.
Keksas su juodaisiais serbentais ir „Nutella“ kremu
Reikės:
  • 4 kiaušiniai
  • 200 ml cukraus
  • 1 a. š. vanilinio cukraus
  • 4 v. š. aliejaus
  • 4 v. š. grietinės
  • 300 ml miltų
  • 1 a. š. kepimo miltelių
  • 2 saujos juodųjų serbentų
  • 2 – 3 v. š. „Nutella“ kremo
  • Cukraus pudros (pyragui pabarstyti)
Kiaušinius išsškame su cukrumi ir vanilinu, kol masė pabals ir patrigubės. Supilame aliejų, sudedame grietinę ir gerai išmaišome. Įsijojame miltus ir kepimo miltelius. Išmaišome.
Į kekso formą pilame dalį tešlos. Pabarstome serbentais, šaukšteliu dedame „Nutella“ kremo. Užpilame likusia tešla.
Dedame kepti į įkaitintą iki 180 l C T orkaitę 35 – 40 min.
Iškepusį pyragą pabarstome cukraus pudra.
juodieji serbentaikeksasdesertas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.