Iš nurodyto kiekio gausis 14 vienetų bandų.
Pusryčių bandos
- 300g pilno grūdo kvietinių miltų
- 200g cukinijos
- 130g morkų
- 130g banano be žievės
- 2 kiaušiniai
- 60g šilauogių
- 50ml avižų pieno
- 3g kepimo miltelių
- 3g lydyto sviesto kepimui
Cukiniją, morkas, bananą, ir kiaušinius sutriname trintuve iki vientisos masės. Maišome su miltais, šilauogėmės, kepimo milteliais ir pienu. Gauname grietinės tirštumo tešlą.
Įkaitiname keptuvę, patepliojame lydytu sviestu ir kepame bandutes ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių.
Padažas:
- 200g islandiško jogurto
- 150g braškių
- 2 lapeliai mėtos
Triname visus produktus trintuve.
Skanių pusryčių ir gražios dienos!