Konditerininko specialybę turintis J.Duchovskis vienuolika metų sukasi šokolado pasaulyje ir kuria išskirtinį šokoladą savo manufaktųūroje „Beaningful“.
Vyras yra dirbęs daugybėje šokolado dirbtuvių Lietuvoje ir užsienyje, jį yra samdęs netgi vienas Dubajaus šeichas.
Norintiems pajusti, kaip kokybiška kakava pakeičia įprastų patiekalų skonį, siūlome pasigaminti išskirtinius blynus.
Šokoladiniai blyneliai
Reikės:
- 150 g miltų
- 2 v. š. kakavos
- 250 ml pieno
- 2 kiaušinių
- 50 g tirpinto sviesto
- 4 v. š. cukraus
- 1/2 a. š. kepimo miltelių
- šiek tiek aliejaus kepti
Visus produktus sudėkite į virtuvinio kombaino indą ar didelį dubenį, išplakite ir palikite pusvalandžiui išbrinkti. Karštoje keptuvėje aliejuje iškepkite blynelius. Patiekite su tarkuotu ar tirpintu šokoladu ir plakta grietinėle, jeigu patinka – riešutų kremu, vyšnių ar aviečių džemu, šviežiomis uogomis.