Mėsa sultinga ir kvapni. O ko daugiau reikia prie jos?
Aišku, gero garnyro.
Graikiški kiaulienos kepsniai
Reikės:
- 600 g kiaulienos nugarinės
- 3 šaukštai aliejaus
- 3 citrinos sulčių
- 2 šaukštai smulkintų petražolių
- 1 šaukštas džiovintų žolelių mišinio
- 4 skiltelės česnako
- pagal skonį druskos
- pagal skonį maltų pipirų
- 1 šaukštelis paprikos drožlių
Medinius iešmelius išmirkome (jei kepsite griliaus keptuvėje).
Kiaulienos nugarinę supjaustome į vienodo dydžio gabalus.
Visus likusius ingredientus sumaišome ir padarome marinatą. Ir sudėjus mėsą dedame 10 min. į šaldytuvą.
Mėsą veriame ant medinių iešmelių ir kepame po kelias minutes iš kiekvienos pusės.
Marinato neišpilame, o vis juo patepame kepamą mėsą.
Skanaus.