Tirpstantys burnoje graikiški kiaulienos kepsniai: mėsa minkštutėlė

2024 m. birželio 14 d. 13:31
„Samčio užrašai“
Šie graikiški kepsniai turėtų būti dabar „ant bangos“, nes vis daugiau laiko praleidžiame sode grilindami.
Daugiau nuotraukų (1)
Mėsa sultinga ir kvapni. O ko daugiau reikia prie jos?
Aišku, gero garnyro.
Graikiški kiaulienos kepsniai
Reikės:
  • 600 g kiaulienos nugarinės
  • 3 šaukštai aliejaus
  • 3 citrinos sulčių
  • 2 šaukštai smulkintų petražolių
  • 1 šaukštas džiovintų žolelių mišinio
  • 4 skiltelės česnako
  • pagal skonį druskos
  • pagal skonį maltų pipirų
  • 1 šaukštelis paprikos drožlių
Medinius iešmelius išmirkome (jei kepsite griliaus keptuvėje).
Kiaulienos nugarinę supjaustome į vienodo dydžio gabalus.
Visus likusius ingredientus sumaišome ir padarome marinatą. Ir sudėjus mėsą dedame 10 min. į šaldytuvą.
Mėsą veriame ant medinių iešmelių ir kepame po kelias minutes iš kiekvienos pusės.
Marinato neišpilame, o vis juo patepame kepamą mėsą.
Skanaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.