Porcijos dvi.
Užtruksite apie 15 min.
Smidrai su pomidoriukais ir burata sūriu
Reikės:
- 100 g vyšninių pomidoriukų;
- 4 – 6 smidrai;
- 2 skiltelės česnako;
- 1 v. š. alyvuogių aliejaus;
- Žiupsnis druskos;
- 1 burata sūris;
- Pundelis laiškinių česnako;
- Balzamiko kremo;
- Kelios riekelės duonos.
Smidrus supjaustyti nedideliais gabalėliais. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame pomidorus, smidrus, smulkintas česnako skiltelės, pabarstome druska ir pakaitiname apie 5 min.
Į lėkštes dedame kepintas daržoves, burata sūrį, pabarstome smulkintais laiškiniais česnakais ir apšlakstome balzamiko kremu.
Patiekiame su skrudinta duona.