Kai nesinori mėsos: lengvai paruošiamų rikotos ir kalafioro kotletų receptas

2024 m. birželio 3 d. 08:57
„Sveikazauras“
Receptas
Vyras grįžo iš darbo ir pagaliau mane rado virtuvėje prie puodų! „Valio!!!! Gamini“. Pastarosios savaitės buvo tokios pasyvios, kad tikrai virtuvę aplenkdavau ratu.
Daugiau nuotraukų (1)
O šiandien sesė numetė bombą! Bekalbant telefonu pareiškė, kad nėra ragavusi Rikotos. Nu „brač“! Kepam!!!
Iš nurodyto kiekio gaunasi 9 vienetai kotletaičių
Patiekalas pavadinimu „Sesė neragavus Rikotos“
  • 500g rikotos
  • 250g grikių miltų
  • 1/2 kalafioro
  • 1/2 poro
  • 2 kiaušinių
  • Krapų
  • 3 sk česnako
  • Druskos/pipirų pagal skonį
  • 1 a.š džiovinto malto imbiero
  • Jūsų naudojamų riebalų kepimui
Kalafiorą, porą, krapus, česnaką ir kiaušinius susmulkiname iki vientisos masės trintuvė. Maišome su likusiais produktai ir šlapiomis rankomis formuojame kotletus. Kepame ant jūsų naudojamų riebalų, ant nedidelės kaitros iš abiejų pusių.
Aš tiekiau su kepintais pievagrybiais ir poru, bei lengvai pašildytais pomidorais ir islandiško jogurto šaukštu. Apibarsčiau čili.
Skanaus!
kotletaivegetariškas maistasrikota
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.