O šiandien sesė numetė bombą! Bekalbant telefonu pareiškė, kad nėra ragavusi Rikotos. Nu „brač“! Kepam!!!
Iš nurodyto kiekio gaunasi 9 vienetai kotletaičių
Patiekalas pavadinimu „Sesė neragavus Rikotos“
- 500g rikotos
- 250g grikių miltų
- 1/2 kalafioro
- 1/2 poro
- 2 kiaušinių
- Krapų
- 3 sk česnako
- Druskos/pipirų pagal skonį
- 1 a.š džiovinto malto imbiero
- Jūsų naudojamų riebalų kepimui
Kalafiorą, porą, krapus, česnaką ir kiaušinius susmulkiname iki vientisos masės trintuvė. Maišome su likusiais produktai ir šlapiomis rankomis formuojame kotletus. Kepame ant jūsų naudojamų riebalų, ant nedidelės kaitros iš abiejų pusių.
Aš tiekiau su kepintais pievagrybiais ir poru, bei lengvai pašildytais pomidorais ir islandiško jogurto šaukštu. Apibarsčiau čili.
Skanaus!