Lengvos ir neapsunkinančios.
Sukirtus lėkštę tokių salotų, toliau galima eiti darbuotis į lauką.
Porcijos 2, užtruksite iki 10 min.
Salotos su tunu
Reikės:
- 2–4 salotų lapai;
- saujelė sultenės;
- 1 agurkas;
- 100 g vyšninių pomidorų;
- 4–6 ridikėliai;
- 2 skardinės tuno;
- 2 virti kiaušiniai;
- saujelė porų daigų (nebūtina);
- 0,5 raudonojo svogūno;
- žiupsnis druskos;
- alyvuogių aliejaus, pagal poreikį.
Gaminimas:
Salotos suplėšome, agurką supjaustome šiaudeliais, ridikėlius griežinėliais, svogūną pusžiedžiais, pomidorus perpjauname per pusę, kiaušinius taip pat pasmulkiname.
Dedame tuną, pabarstome druska, daigais ir apšlakstome aliejumi.