Vištienos kepsnys tortilijoje
Reikės:
- 400 g vištienos šlaunelių mėsos
- Druskos, pipirų
- 1 a. š. vištienos prieskonių
- Žiupsnis česnako granulių
- Šlakelis aliejaus
- 4 tortilijos
- 2 agurkai
- 1 pomidoras
- Sauja salotų lapelių
- Jelapeno pipirų, pagal poreikį
Padažui:
- 3 v. š. graikiško jogurto
- 1 v. š. majonezo
- 1 agurkas
- Žiupsnis česnakinės druskos
Vištienos šlaunelių mėsą pabarstome prieskoniais ir iškepame keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Padažui skirtą agurką sutarkuojame ir nuspaudžiame skystį. Visus padažui skirtus produktus sumaišome.
Tortilijas pašildome sausoje, įkaitintoje keptuvėje. Ant tortilijos dėliojame pjaustytus vištienos kepsnelius. Gausiai apšlaktome padažu, dėliojame pjaustytus agurkus, pomidorus, salotų lapelius ir jelapeną, jei norisi aštriau. Suvyniojame suktinuką ir skanaujame.