Aš – ne išimtis, vis dažniau, paprastai kramtydama kokią ketvirtą ar penktą riešutų sviestu įdarytą datulę, susimąstau apie artėjantį maudymosi kostiumėlių sezoną. Žinau, kad net nepajusiu, kaip balandis persiris į birželį.
Ir kas keisčiausia – būdama namuose pradėjau žiūrėti ką valgau, atsirado ir pusryčiai, ir vėl grįžau prie protarpinio valgymo. Žinau, viskas vėl grius kai grįšiu į darbą, bet dabar leidžiu sau mėgautis gyvenimu.
Pusryčių idėja, kuri man labai patinka ir gaminu dažnai sau.
Omletas su lašiša
Reikės:
- 2 kiaušiniai;
- 1 šaukštas „Philadelphia“ sūrio;
- 1/2 trumpavaisio agurko;
- 50 g rūkytos lašišos;
- pagal skonį druskos.
Gaminimas:
Kiaušinius išplakame su druska ir pilame į įkaitintą keptuvę ir iškepame omletą per visą keptuvę.
Išimame iš keptuvės ir ištepame sūriu. Dedame juostelėmis pjaustytą agurką, lašišą ir susukame suktinuką. Perpjauname per pusę.
Skanaus!